Kjoledesign

Jeg elsker kjoler…

At få syet en kjole er som oftest noget man gemmer til en særlig lejlighed. Bryllup, konfirmation, guldbryllup… Men det kan også være aktuelt at få lavet en ny udgave – eller tre – af din gamle ynglings-sommerbluse, som bare ikke kan mere. Eller måske har du svært ved at få bukser som passer til din bag?

Når jeg laver en kjole til dig, tager den altid udgangspunkt i dine ønsker og din figur. Vi får en grundig uforpligtigende snak omkring hvad du drømmer om. Jeg giver dig sparring og input – jeg har som regel en masse ideer til kjoler!

Derefter laver jeg en skitse, tager dine mål og syr en model op i alternativt stof som du kommer og prøver. Vi snakker modellen igennem og jeg laver de ændring, vi evt. finder frem til. Herefter syes kjolen i det rigtige stof og du skal sikkert forbi til en afprøvning inden kjolen laves helt færdig.

Jeg synes, at når man giver sig selv en specialsyet kjole, så er det vigtigt at få den lavet i gode materialer. Et godt materiale passer først og fremmest til den type kjole, som skal laves. En kjole behøver ikke at være overdådig og rigt dekoreret for at være festlig. En simpel kjole, som sidder godt og er lavet i en flot metervare kan udstråle eksklusivitet og elegance – og så elsker jeg personligt, når kjolen lige har det lille design-tvist, som gør at den skiller sig ud. Det allervigtigste er, at kjolen passer til dig, og du føler dig godt tilpas.

Hvad koster det så at få syet din egen unikke kjole? Det kommer selvfølgelig helt an på hvad du ønsker dig, men som udgangspunkt gælder følgende (alle priser er excl materialer):

  • Brudekjole fra 8000kr
  • Konfirmationskjole fra 3000kr
  • Festkjoler fra 5000kr

Du er altid velkommen til en uforpligtigende snak om dine ønsker og drømme.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os